Waarom Recreatiepark de Leistert?

Er zijn een aantal redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om uw vakantie door te brengen op dit recreatiepark. Wilt u komende zomer nog op vakantie, maar heeft u nog niets geboekt? Denk dan eens aan Recreatiepark de Leistert. Zo vindt u hier onder meer diverse natuurparken en ook voor kleine kinderen zijn er in de omgeving leuke dingen te doen. Niet voor niets kiezen jaarlijks meer dan 60.000 gasten voor dit recreatiepark. Of het nu mooi weer is, of niet, er zijn zoveel faciliteiten dat u zich geen moment hoeft te vervelen en er altijd wel iets te doen is dat bij de weersomstandigheden past.

Vakantie vieren op een vijf sterren camping

Ons ruime aanbod aan faciliteiten zorgt ervoor dat uw vakantie een vakantie wordt om nooit meer te vergeten! Zo kunnen kinderen zich hier onder andere vermaken bij het indoor speeltoestel. Maar ook als u graag een keer wilt gaan bowlen kunt u dit gewoon op de camping doen. Gaat u graag in eigen land op vakantie en het liefst naar een 5 sterren camping in een prachtige omgeving? Dan is Recreatiepark de Leistert echt iets voor u.

Wilt u meer informatie over het park?

Op de website kunt u de verschillende soorten accommodaties bekijken of zien wat er allemaal te doen is op de camping en in de omgeving van de camping. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact op nemen voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *