Werk efficiënter met een kettingbaan!

Bent u op zoek naar meer informatie over een effectievere werkwijze en denkt u dat uw bedrijf kan profiteren van de aanschaf van een kettingbaan? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij vertellen u in dit blog namelijk meer over kettingbanen en hoe hiermee om moet gaan. Met behulp van en kettingbaan verplaatst u zware materialen eenvoudig van de ene naar de andere plek. Door de robuuste constructie met industriële kettingen die grip bieden is het transporteren voor een kettingbaan een eitje! Daarnaast positioneert u uw materialen ook nog eens zeer nauwkeurig!  

Kettingbanen zijn eenvoudig in gebruik
De kettingbanen zijn te verkrijgen in gewoon staal en roestvrij staal (RVS), dit zijn krachtige en gladde materialen en daarmee ook goed schoon te maken. Dit is erg belangrijk voor een kettingbaan. Het is namelijk van groot belang dat dit wordt gedaan voor de voedselindustrie. Hier hebben zij te maken met bijvoorbeeld HACCP. Een van de dingen die bepalen welke kettingbaan voor u het meest geschikt is, is de ruimte waar de kettingbaan in komt te staan. Daarnaast zijn het product en de toepassing van belang voor het soort kettingbaan dat u moet kiezen. Dus eigenlijk is dit voor iedereen anders. Deze robuuste transportkettingen zijn voordeliger dan andere langebaansegementen. Het maken van bochten is niet mogelijk, maar wel kan er voor gezorgd worden dat de kettingen op plaats van bestemming komen door ze haak op elkaar te plaatsen, de juiste richting in. Als u werkt met een transportketting, is het eenvoudig om bijvoorbeeld pallets met behulp van een heftruck op te pakken of te plaatsen bij het opzet- en afnamepunt. 

Voor een kettingbaan moet u bij de specialist zijn! 

Door gebruik te maken van een kettingbaan maakt u veel werkzaamheden gemakkelijker voor uzelf. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van producten. Dit is ook het geval wanneer u werkt in de automotive industrie, wanneer u werkt met halffabricaten, grondstoffen of wanneer u veel te maken heeft met pallets. Bekijk de diverse kettingbanen op de site van ACB Transportbanden. Hier kunt u tevens ook een eigen kettingbaan samenstellen. Ontvangt u liever persoonlijk advies? De specialisten van deze partij staan ook voor u klaar om u te helpen. Ze komen op locatie kijken en denken mee in praktische oplossingen om u het werk makkelijker te maken. Dus bezoek de website en koop of ontwerp uw eigen transportketting! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *