Naar de camping in Limburg?

Wilt u graag kamperen in eigen land? En wilt u lekker een vakantiegevoel hebben? Dan is camping de Leistert de ideale plek voor u. Zet uw tent en/of caravan neer en geniet onbezorgd van een heerlijk verblijf. Er valt genoeg te beleven bij deze camping, dus u hoeft u nooit te vervelen. De camping is beoordeel met 5 sterren en is door de ANWB aangewezen als topcamping. Als u dus hierheen gaat dan weet u zeker dat u het naar uw zin zult hebben.

Wat is er te doen?

Als u een verblijf boekt bij camping de Leistert dan is er hier genoeg te beleven. Het is de ideale familiecamping. Zo is er een subtropisch zwembad, een visvijver, een golfbaan, een indoor speeltoestel, een fietscrossbaan, tafeltennistafels, een grote speeltuin en meer. We kunnen nog wel even doorgaan met het opsommen van alle faciliteiten. Voor een uitgebreid overzicht kunt u het beste een kijkje nemen op de website van de camping.

Boeken maar!

Wilt u graag een plekje bemachtigen op deze camping? Dan is het slim om op tijd te boeken. Als u ver van te voren een boeking plaatst dan weet u zeker dat u een mooie plek heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *