Leukste vakantiepark van Limburg

Het mooiste vakantiepark van Limburg vindt u op Recreatiepark de Leistert in Limburg. Recreatiepark de Leistert heeft een vijf sterren camping waar u kunt genieten van een heerlijke welverdiende vakantie. Bijvoorbeeld met uw familie, uw beste vriendin, uw partner of gewoon heerlijk alleen. Soms kan het Nederlandse leven heel erg overweldigend zijn en het is dan ook goed om af en toe even te genieten en te ontsnappen aan alle drukte. Een welverdiende vakantie op Recreatiepark de Leistert zorgt daarvoor! U bent meer dan welkom om hier een heerlijke vakantie te nemen. Lees snel verder voor meer informatie .. 

Genoeg te doen!

Een vakantie op het vakantiepark Recreatiepark de Leistert is niet compleet zonder de mogelijkheid even lekker te zwemmen. Gelukkig kan dit ook op dit park! U vindt hier namelijk een heus subtropisch zwemparadijs aan en tevens ook een verwarmd buitengolfslagbad. Er is ook een overdekte Plaza waar u veel activiteiten kunt doen. Geniet hier van veel vertier en plezier op de koudere dagen. Ook treft u op dit park vele indoor speeltoestellen, bowlingbanen en een heus sportcafé.

Geniet er lekker van!

Wij wensen u heel veel plezier op Recreatiepark de Leistert. Boek snel een plekje op de website. Voor meer vragen en / of informatie kunt u ook altijd contact opnemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *