Een kettingbaan maakt het werken gemakkelijker

Wilt u effectiever werken binnen uw bedrijf? en wilt u dat uw personeel het niet te zwaar heeft? Overweeg dan om een kettingbaan aan te schaffen. Wij vertellen u in deze blog er graag meer over. U bent dus op de juiste plek. Door middel van een kettingbaan kunt u eenvoudig zware materialen van de ene naar de andere plek verplaatsen. Een kettingtransporteur transporteert probleemloos hoge gewichten. Dat komt door de robuuste constructies met industriƫle kettingen die grip bieden. Daarnaast is een kettingbaan uitermate handig in gebruik.

Waarom u een kettingbaan moet aanschaffen

Als u een kettingbaan aanschaft is het belangrijk dat u nadenkt over het materiaal een Kettingbaan is namelijk in verschillende materialen verkrijgbaar, denk aan; gewoon staal en roestvrijs staal (RVS). Deze materialen gaan lang mee omdat ze makkelijk schoon te maken zijn. Dit is erg belangrijk voor een kettingbaan. Het is namelijk van groot belang dat dit wordt gedaan voor de voedselindustrie. Hier hebben zij te maken met bijvoorbeeld HACCP. Een van de dingen die bepalen welke kettingbaan voor u het meest geschikt is, is de ruimte waar de kettingbaan in komt te staan. Daarnaast zijn het product en de toepassing van belang voor het soort kettingbaan dat u moet kiezen. Voor iedereen is het weer anders. Deze robuuste transportkettingen zijn voordeliger dan andere langebaansegementen. Het maken van bochten is niet mogelijk, maar wel kan er voor gezorgd worden dat de kettingen op plaats van bestemming komen door ze haak op elkaar te plaatsen, de juiste richting in.

ACB Transportbanden

Een kettingbaan is bijna onmisbaar binnen een bedrijf die producten verplaats, want de producten verplaatsen zich gemakkelijk en snel. Dit is ook het geval wanneer u werkt in de automotive industrie, wanneer u werkt met halffabricaten, grondstoffen of wanneer u veel te maken heeft met pallets. Bekijk de diverse kettingbanen op de site van ACB Transportbanden. Hier kunt u tevens ook een eigen kettingbaan samenstellen. Ontvangt u liever persoonlijk advies? Geen probleem! De specialisten hebben veel verstand van de transportbanden en kunnen u goed te help staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *